STIWOT Reizen

STIWOT Reizen Battlefield Tour "Bastogne" 2008

Na het organiseren van vele ééndaagse Battlefield Tours in Nederland en België bieden wij u in samenwerking met "Militaria Bastogne" de kans om in twee dagen alles te weten te komen over de Slag om Bastogne. Breng met STIWOT Reizen een tweedaags bezoek aan Bastogne en haar omgeving en krijg een duidelijk beeld van de gevechten van de 101st Airborne Division en andere betrokken eenheden tijdens de Slag om de Ardennen. U krijgt achtergrondinformatie over de posities en troepenbewegingen, persoonlijke verhalen van de veteranen en meer. En dat alles in originele WOII-voertuigen die met gemak op bospaden rijden waar een touringcar niet kan komen!

BFT Bastogne BFT Bastogne

Deze Battlefield Tour start op zaterdagmorgen 13 september 2008 om 10.00uur bij de winkel van "Militaria Bastogne" aan het Place McAuliffe in Bastogne waar u op eigen gelegenheid naar toe reist. Vanaf dat moment verzorgen de bekende organisatoren van STIWOT Reizen en Frank en Marco van "Militaria Bastogne" het complete weekend. U verblijft van zaterdag op zondag in één van de betere 3 of 4-sterren hotels in Bastogne (gebruik van een twee-persoons kamer) en wij verzorgen deze reservering voor u. Na een afsluitende borrel zult u op zondag 14 september aan het eind van de middag weer op eigen gelegenheid huiswaarts keren.

BFT Bastogne BFT Bastogne

De verplaatsingen tijdens deze Battlefield Tour zullen plaatsvinden in een Dodge WC52, een Dodge WC62 en een Willy's Jeep. De Battlefield Tour is volledig verzorgd met:

Na ons recente bezoek aan Bastogne weten ook wij het zeker: in en rondom Bastogne is nog heel veel te zien!

Informatie

Algemene Informatie

Startdatum Zaterdag 13 september 2008
Einddatum Zondag 14 september 2008
Plaats van vertrek Place McAuliffe, Bastogne
Reisdoel Bastogne en haar omgeving
Min. aantal personen 18
Max. aantal personen 18
Kosten per persoon donateur € 225,00
Kosten per persoon niet donateur € 237,50
Toeslag gebruik één persoons kamer € 25,00
Annuleren kosteloos voor 10 augustus 2008

Programma

Het programma is op beide dagen dagvullend en bevat onder andere bezoeken aan:

Overige informatie

Stichting Informatie Wereld Oorlog Twee is in geen geval verantwoordelijk voor onverantwoordelijk gedrag van de deelnemers aan deze Battlefield Tour. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor het bij zich hebben van verzekeringspapieren en een geldig reisdocument. Wij verzoeken u om gepaste kleding (regen/warme kleding) en stevig schoeisel mee te nemen.

Belangrijk

Voor personen onder de 18 jaar die zonder begeleiding toch willen deelnemen aan deze Battlefield Tour, is een verklaring nodig van ouder(s) of voogd, waarin deze toestemming verleent voor deelname van hun kind aan de door STIWOT Reizen georganiseerde Battlefield Tour. Deze verklaring dient door de ouder(s) of voogd te worden ingevuld en ondertekend en kan worden opgestuurd naar:

STIWOT
Postbus 44
1170AA Badhoevedorp

Na ontvangst van deze verklaring krijgt u van ons per e-mail een bevestiging retour gezonden, en alleen dan pas kan er tot inschrijving en betaling voor deze STIWOT Battlefield Tour worden overgegaan. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Het is mogelijk dat de reis door onvoorziene omstandigheden (overmacht: weer, verkeer, calamiteiten) geen doorgang kan vinden. In dit geval krijgt u 100% van uw reissom terug. Wij adviseren een ieder om een reisverzekering af te sluiten.

Direct boeken!