STIWOT Reizen

STIWOT Reizen

STIWOT Reizen is de organisatie om in de gaten te houden wanneer u onder deskundige begeleiding een bezoek wilt brengen aan historische locaties die nog altijd een band hebben met de Tweede Wereldoorlog. STIWOT Reizen is een onderdeel van STIWOT (Stichting Informatie Wereldoorlog Twee) en juist daardoor kunt u er gerust van uitgaan dat wanneer wij spreken over deskundige begeleiding deze ook echt deskundig is.


Van donderdag 22 tot en met zondag 25 september 2016 organiseert STIWOT Reizen een Nederlands gesproken Battlefield Tour in het teken van het Ardennenoffensief. Tijdens deze Battlefield Tour bezoekt u onder de deskundige begeleiding van Jeroen Niels en Barry van Veen de voormalige slagvelden waar in de winter van 1944 het Ardennenoffensief werd uitgevochten. Klik op de banner voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven!

Velen gingen u al voor en bezochten samen met STIWOT locaties in binnen- en buitenland. Impressies van deze reizen zijn te vinden in het onderdeel reisverslagen van deze website. Enthousiast geworden na het lezen van één van deze verslagen? Neemt u dan eens contact met ons op zodat wij u op de hoogte kunnen houden van toekomstige Battlefield Tours. Voor grotere groepen, families en personeelsverenigingen verzorgen wij Battlefield Tours op verzoek. Verzoeken hiertoe kunt u aan ons richten via het contactformulier.