STIWOT Reizen

STIWOT Reizen

STIWOT Reizen is de organisatie om in de gaten te houden wanneer u onder deskundige begeleiding een bezoek wilt brengen aan historische locaties die nog altijd een band hebben met de Tweede Wereldoorlog. STIWOT Reizen is een onderdeel van STIWOT (Stichting Informatie Wereldoorlog Twee) en juist daardoor kunt u er gerust van uitgaan dat wanneer wij spreken over deskundige begeleiding deze ook deskundig is.

--------------------------------------
Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert STIWOT Reizen een Battlefield Tour onder deskundige begeleiding naar Diogenes en Fliegerhorst Deelen.

Voor deze Battlefield Tour is het maximum aantal deelnemers inmiddels bereikt.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:
STIWOT Reizen Battlefield Tour "Diogenes en Fliegerhorst Deelen" - 6 juni 2015
---------------------------------------

Met behulp van websites tracht STIWOT de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken en de herinnering eraan levend te houden. Wanneer u de locaties waarover u al zo vaak heeft gelezen in het echt bezoekt wordt deze herinnering echter pas echt een levende. Om dit ook voor u mogelijk te maken organiseert STIWOT Reizen regelmatig één- of meerdaagse Battlefield Tours.

Velen gingen u al voor en bezochten samen met STIWOT locaties in binnen- en buitenland. Impressies van deze reizen zijn te vinden in het onderdeel reisverslagen van deze website. Enthousiast geworden na het lezen van één van deze verslagen? Neemt u dan eens contact met ons op zodat wij u op de hoogte kunnen houden van toekomstige Battlefield Tours. Voor grotere groepen, families en personeelsverenigingen verzorgen wij Battlefield Tours op verzoek. Verzoeken hiertoe kunt u aan ons richten via het contactformulier.